Az új Suzuki GSX-250R

A GSX250R tovább bővíti a Suzuki A2-kategóriájú gépeinek sorát. Egyesíti a markáns, sportos külsőt és az élénk teljesítményt a kényelmes ergonómiával, és éppoly otthonosan mozog a sűrű városi forgalomban, mint a hazafelé vezető hosszú, kanyargós mellékutakon.

ÚJ GSX-250R

A GSX250R-t arra tervezték, hogy alacsony és közepes fordulatszám-tartományban a legkiválóbb teljesítményt nyújtsa. 23,4 Nm nyomatékot szolgáltat 6500-as fordulatszámon, és 8000-es fordulatszámon adja le 25 LE-s csúcsteljesítményét.

A szívószelepek kialakítása biztosítja az optimális levegőáramlást az égéstérbe, ami javítja a teljesítményt, és csökkenti a károsanyag-kibocsátást, ezzel segítve a szigorú Euro4 szabályozásnak való megfelelést. Az új kettő-az-egyben kipufogó-kialakítás pedig a közepes fordulatszám-tartományban javítja a teljesítményt.

A clip-on kormány közvetlen, sportos, mégis kényelmes motorozást kínál a GSX250R azon tervezési irányelvének megfelelően, amely a sportos motorkerékpárok kényelmes használatát segíti elő a napi ingázások és a hétvégi túramotorozások során.

Magyarországon a GSX250R várhatóan 2017 tavasztól lesz elérhető a budapesti márkakereskedéseinkben.