Az új GSX-S125

A teljesen új GSX-R125 modell INTERMOT-on történt bemutatkozását követően ez a csupasz GSX-S125 a Suzuki újabb ajánlata a népszerű 125 cm3-es piac számára.

A GSX-S családban a GSX-S1000-hez és az újonnan bemutatkozó GSX-S750-hez csatlakozó GSX-S125 büszkélkedhet kategóriája legjobb teljesítmény/súly arányával és gyorsulási értékével – nagy teljesítményű 125 cm3-es motorjának és kategóriájában legkisebb, 133 kg-os saját tömegének köszönhetően.

Suzuki GSX-S125

A GSX-S125 fejlett üzemanyag-befecskendező rendszert és nagy átmérőjű fojtószelepházat alkalmaz a kedvezőbb üzemanyag-ellátás érdekében – a nagy, 4,3 literes levegőszűrőház nem befolyásolja a motorkerékpár karcsú kialakítását, ugyanakkor növeli a motor teljesítményét.

A Suzuki GSX-S125 agilis és fürge kezelhetősége a könnyű vázkialakításnak és a keskeny profilnak köszönhető, és ugyanez jól jön a nagyvárosi forgalomban való tempós haladáshoz is.

A Suzuki Easy Start rendszerével van felszerelve és a vezető számára lényeges minden információ LCD kijelzőkön jelenik meg. Rokonaihoz, a GSX-R modellcsaládhoz hasonlóan a GSX-S125 is teljes LED-fényszórót és LED-es helyzetjelző lámpákat kapott.

A kisméretű, ám agresszív kialakítású GSX-S125-ös sportmotorkerékpár várhatóan 2017 nyár végétől lesz elérhető a márkakereskedéseinkben.