V-STROM 1050 XT

A kaland mestere rád vár!

Szereted a feltűnést? Új V-Strom 1050XT motorod nem ad lehetőséget arra, hogy hétköznapi legyél! Egyedi formája garantálja, hogy mindig visszanézz rá a parkolóban, és meg kell szoknod a kíváncsi tekinteteket is!

Válassz új motorodnak egy V-STROM 1050XT modellt, ha keresed a kiváló teljesítmény, a kényelem, és a magas felszereltség egyensúlyát! Most még menőbb 2022-es színekben!

Akár már 20% önerőtől azonnal elvihető készletes választékkal, autó-motor beszámítási lehetőséggel, sőt TESZTMOTORRAL is várunk!

 

Az új V-STROM modell letisztult megjelenéssel és számos új funkcióval kínálja a felhőtlen és kényelmes utazás lehetőségét. 

Új formatervezése magában hordozza mind a Suzuki legendás sivatagi DR-Z, mind a terepre megálmodott DR-BIG modell stílusjegyeit. A könnyű, öntött dupla alumínium váz ideális merevséget biztosít a motor számára mind a kezelhetőség mind a hatékonyság szempontjából.

A folyadékhűtéses, 1037 cm3-es, DOCH V-ikermotorok most még tovább fejlődtek! Az EURO 5 emissziókibocsájtási szabványnak úgy felel meg, hogy közben teljesítményéből semmit nem veszít és üzemanyag fogyasztása is kedvező. 

 

AKTUÁLIS V-STROM 1050 XT KÉSZLET

 

 

ÁRLISTA

 

*A képen látható motorok illusztrációk. A hirdetés nem számít ajánlattételnek. Az elírásokért felelősséget nem vállalunk, a tévedés jogát fenntartjuk. A képen extraként választható felszerelés is látható. A megjelenített színek megközelítőleg tükrözik a valódi színeket. A feltüntetett opcionális tartalom felár ellenében rendelhető meg. Részletes információkért keresse fel márkakereskedésünket.