Akár 0% THM ÚJ Suzuki motorkerékpárokra

AN400AL9_YKV_Right


ÚJ SUZUKI MOTORKERÉKPÁROK KEDVEZMÉNYES, AKÁR 0%-OS THM FINANSZÍROZÁSSAL!*


Vásárold meg új Suzuki Motorkerékpárodat rendkívül kedvező, akár 0% THM-mel, és vidd haza pár napon belül, azonnali készletről! 

 

> ÁRAJÁNLAT


Álmaid Suzuki motorkerékpárját már 20% önerő befizetésével megvásárolhatod, maximum 60 hónap futamidővel és forint alapú zártvégű pénzügyi lízing konstrukcióval. Válogass készleten lévő motorkerékpárjaink közül és használd még ki a szezon utolsó napjait új útitársaddal. 

 

0%-os THM  finanszírozásban szerelő modellek:

 

 

A finanszírozási ajánlat minden regisztrálható Suzuki motorkerékpárra érvényes. 

Kérdésed van? Küldj nekünk üzenet az oldal alján található űrlap segítségével, és felvesszük veled a kapcsolatot!

 KAPCSOLAT


*A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. További részletek a márkakereskedőknél. A motorkerékpár finanszírozást forint alapú, zárt végű pénzügyi lízing konstrukcióban nyújtja a Merkantil Bank Zrt. Lízingbevevőnek casco biztosításos konstrukció esetén kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötnie, ahol a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Finanszírozó lesz.

A képeken szerelő motorok csak illusztrációk, a színek megközelítőleg tükrözik a valóságot. A képeken szerepelhetnek olyan plusz felszereltségek is, amelyek nem részei az ajánlatnak. 

Az ajánlat visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes. Részletekről kérjük érdeklődjön kollégánknál telefonon vagy vegye fel velünk akapcsolatot online.