Akár 0% THM ÚJ Suzuki motorkerékpárokra

Akciós ajánlat burgmann, motor hitel, suzuki hitel

0%-THM

 


ÚJ SUZUKI MOTORKERÉKPÁROK KEDVEZMÉNYES, AKÁR 0%-OS THM FINANSZÍROZÁSSAL!*


Vásárold meg új Suzuki Motorkerékpárodat rendkívül kedvező, akár 0% THM-mel, FIX törlesztővel és vidd haza akár néhány napon belül, azonnali készletről! 

 

> ÁRAJÁNLAT


Álmaid Suzuki motorkerékpárját már 20% önerő befizetésével megvásárolhatod, forint alapú FIX kamatú konstrukcióval. A futamidőt határozd meg Te! 36, 48 és 60 hónap is lehet akár! Válogass készleten lévő motorkerékpárjaink közül és használd ki a lehetőséget, hogy új motorral indítsd a szezont. 

 

FIX kamatozású, 0%-os THM  finanszírozásban szerelő modellek:

AN400AL9_YKV_Right

BURGMAN 400

2020-as modell

> RÉSZLETEK

> ÁRAJÁNLAT

 

A finanszírozási ajánlat minden regisztrálható Suzuki motorkerékpárra érvényes. 

Kérdésed van? Küldj nekünk üzenet az oldalon található árajánlat kérő formmal, és felvesszük veled a kapcsolatot vagy hívj minket telefonon!

Gerhát Dániel
Tel: +36 70 377 7350
E-mail: daniel.gerhat@motorcentergyulai.hu


*A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. További részletek a márkakereskedőknél. A motorkerékpár finanszírozást forint alapú, zárt végű pénzügyi lízing konstrukcióban nyújtja a Merkantil Bank Zrt. Lízingbevevőnek casco biztosításos konstrukció esetén kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötnie, ahol a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Finanszírozó lesz. A finanszírozott összeg: minimum 400.000.- Ft a maximum 1.500.000. Ft.

A képeken szerelő motorok csak illusztrációk, a színek megközelítőleg tükrözik a valóságot. A képeken szerepelhetnek olyan plusz felszereltségek is, amelyek nem részei az ajánlatnak. 

Az ajánlat 2021.03.01-től visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes. Részletekről kérjük érdeklődjön kollégánknál telefonon vagy vegye fel velünk akapcsolatot online.