ÚJ Suzuki V-Strom 1050/XT 2020.

Amennyiben szeretnél a legelső tulajdonosok között lenni, nincs más dolgod, mint árajánlatot kérni tőlünk! Töltsd ki a lap alján található kapcsolatfelvételi űrlapot!

Szalonunkban már KÉSZLETEN, több színben!

Az izgalmas vonalvezetésű kalandmotorok nem titkoltan a legendás DR Big és a DR-Z modelljeink nyomdokait követik, miközben számos kiegészítő és több tucat választható extrák sora mellett, modellenként 3 különböző színvilágot nyújtanak.
DL1050RQ_RCM0_Action_52
A Suzuki által elindított jellegzetes csőrös formatervezés, hű marad az elődök örökségéhez, miközben agresszívebbé és még merészebbé teszi az új generációs V-Strom motorjainkat. Az 1037 köbcentis V-Twin motor továbbfejlesztésre került, így nagyobb teljesítményt elérve már 106 lóerő biztosítja a hegycsúcsok meghódítását, miközben megfelel az EURO5 környezetvédelmi előírásoknak. Kiemelt szerepet szánva a túramotorok között, a legfejlettebb technikai megoldások ötvözik a felfrissített formai megoldásokkal tervezett motorkerékpárt, melynek célja a végtelen utak meghódítása, legmerészebb kalandjaink megvalósítása.
A gazdag felszereltségű ámde finom klasszikus jegyeket magán hordozó új V-Strom 1050/XT még változatosabbá teszi modellkínálatunkat, miközben számos új technológiát kínál a kalandorkedvű motorosok számára. Mostantól a legmerészebb kihívásainkat számos kényelmi és biztonsági extra segíti. Az új modellek számos kiegészítővel és rengeteg plusz extrával gazdagodtak, így a felszereltségi lista, már több mint félszáz (58 db) különböző kiegészítőt, valamint kényelmi eszközt vonultat fel.
Az alumínium váz és lengőkar kényelmes utazást biztosít a terepen, miközben sportos vezetési élményt nyújt a teljes sebességtartományban. A KYB fordított első villák teljes mértékben állíthatóak, lehetővé téve a felfüggesztés beállítását a motor preferenciája vagy a felhasználási feltételek függvényében.
A V-Strom1050/XT kényelmes ülései kevesebb fáradtsággal járnak, még a hosszú túrákon is, miközben az XT változat kényelmi extráit gyarapítja, hogy az ülésmagasság 20 mm-rel állítható.
A 20 literes üzemanyagtank bő 400 kilométeres hatótávolságot biztosít. Széria az USB töltő, az XT változat pedig további 12 V-os DC aljzattal is rendelkezik számos elektromos eszköz töltésére, illetve tápellátására.
Mindkét modell LED világítást kapott, mindemellett az XT változat LED indexekkel szerelt, valamint 50 mm-es tartományban szerszám nélkül állítható a szélvédő plexi magassága.
 A többfunkciós LCD kijelző az összes szükséges információt tartalmazza. Letisztult és intuitív módon mutatja be az összes fontos információt.
A 3 állású mód vezérlővel (SDMS) három különböző motor karakterisztika áll rendelkezésre. A kormány bal oldalán található kapcsolóval kényelmesen változtatható az üzemmód és a beállítások.  Az XT változatban pedig a sebességtartó automatika (Cruise control) a hosszú túrák átvezető szakaszainak kényelmért felel.
 A Suzuki intelligens vezetési rendszer (SIRS) magában foglalja a vezérlőrendszerek sorát, hogy azok folyamatosan a legnagyobb biztonságot és kényelmes irányítást nyújtsák a túrák során. Olyan kiemelt fejlesztések jelennek meg a legújabb generációs XT motorjainkban, mint a visszagurulás gátló, ami akár egy emelkedőn való megállás során 30 másodpercig automatikusan működteti a hátsó féket, megakadályozva ezzel a jármű hátrafelé történő visszagurulását, valamint lehetővé téve a motoros számára, az emelkedőn való kényelmes elindulást.
Újdonság a Lejtmenet vezérlő, ami folyamatosan figyeli a jármű helyzetét, amikor az lejtőn halad. Fékezés esetén az elektronikus vezérlőegység szabályozza a fékhatást a kerekek együttes tapadásának érdekében. A technikák sorát a Terheléstől függő vezérlőrendszer követi. A rendszer az optimális fékezést biztosítja a terhelési körülmények függvényében. Az ABS pedig 2 állásban állítható.
Az XT változat további extráit gyarapítja a középállvány, a kézvédő, az alumínium kartervédő és a bukócső, amit akár doboz szettel és ködlámpával egészíthetünk ki extraként.
A V-Strom 1050XT az alábbi színekben elérhető:
  • Champion Yellow
  • Brilliant White / Glass Blaze Orange (HERITAGE SPECIAL)
  • Glass Sparkle Black
A V-Strom 1050 az alábbi színekben elérhető:
  • Glass Sparkle Black / Pearl Brilliant White
  • Glass Sparkle Black / Solid Iron Gray
  • Glass Sparkle Black
Suzuki motor - DL1050RCM0_YU1_Diagonal
Suzuki motor - DL1050RCM0_B1F_Diagonal
Suzuki motor -

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ide kattintva tekinthető meg: Adatvédelmi nyilatkozat.