ÚJ Suzuki színek 2020!

Az új Suzuki V-Strom 1050/XT modellek mellett bemutatjuk a 2020-as motorkerékpárjaink megújult színvilágát is. 

Az utcai kategória fenegyereke, a GSX-S1000 méltó a hírnévre, hiszen a legendás GSX-R1000 K5-ből meríti erejét, miközben a könnyített alumíniumötvözet váz és a 3 fokozatú Traction Control biztosítja sportos karakterét. 2020-ban egy új matt szürke-fekete színnel, mély-piros fényű kerekekkel erősítjük a kínálatunkat, de mellette egy fiatalos fehér alapfényezésű, kék kerekekkel ellátott változat és a MotoGP ihletésű kék színű fényezéssel is elérhető lesz a modell.

A GSX-S család 750-es modelljei egy feltűnő fehér-fekete és sötétvörös elemekkel fényezett, egy fehér alapfényezésű és kék színű kerekekkel ellátott, valamint a MotoGP ihletésű kék színű motorkerékpárjainkból állnak.

Az A1-es motoros kategória kínálatában, a GSX-S125 is fiatalos színeket kínál, így érkezik egy matt szürke-fekete színű modell piros kerekekkel, valamint a feltűnő fehér-fekete változat mellett szintén választható akár a MotoGP dizájn is.

A GSX-S1000F erőforrását és meghatározó részegységeit egy áramvonalas sportos idom mögé rejti, melyet fényes fekete, fehér valamint kék-fekete fényezéssel láttunk el.

IMG_2949

A GSX-R család A1-es kategóriájú modellje, a GSX-R125 és a szupersport királya, a GSX-R1000R azonos színvariációkkal és dizájnnal 3 színben választható. A kék színű verseny replika mellett egy fehér alapszínű és kék SUZUKI feliratú, valamint egy fekete alapszínű és piros SUZUKI feliratú modell érhető el.

A GSX-R1000 szintén a MotoGP kék színét kínálja, mellette egy fehér-fekete verzióval, valamint egy teljesen fekete változattal.

IMG_2950

Az új V-Strom 1050XT és V-Strom 1050 bemutatása mellett, frissítettük a V-Strom 650XT és a V-Strom 650 kalandmotorjaink színválasztékát.

A V-Strom 1050/XT 1037 köbcentis V-Twin motorja immár 106 lóerőt biztosít a hegycsúcsok meghódításához, miközben az új modellek számos kiegészítővel és rengeteg plusz extrával gazdagodtak.

Az off-road központúbb V-Strom 1050XT egy sárga színű valamint arany eloxált drótküllős kerekű modellt, továbbá egy kettős narancs –fehér színű és egy fekete fényezésű modellt kínál fekete drótküllős kerekekkel.

A V-Strom 1050 további 3 színvariációban, egy kettős fekete-szürke, egy fekete és egy fekete-fehér fényezésű modellt kínál.

A V-Strom 650XT, a sárga színű valamint arany eloxált drótküllős kerekű modell mellet egy fekete színű és szintén arany eloxált drótküllős, valamint egy kék színű változatot kínál fekete drótküllős kerekekkel.

A V-Strom 650 fehér, fekete és szürke színben érhető el 2020-tól.

IMG_2951

A Suzuki SV650 jövő évben elérhető színvilága egy fémes-ezüst színű modellt, hozzá kék színű térhálós vázat és kerekeket, valamint egy a matt fekete változatot és feltűnő piros térhálós vázat és kerekeket, végül egy teli fekete modellt tartogat fekete vázzal és kerekekkel.

A neo café racer dizájnú SV650X a „rosszfiús” szerepet magára öltve, teli fekete színben, valamint hozzá elegáns barna varrott üléssel érkezik.

IMG_2953

A Suzuki robogók szintén új színekkel érkeznek. A Burgman 400 fehér és fekete színben, klasszikus sötétkék kerekekkel, továbbá sötétkék színben, fekete kerekekkel lesz elérhető jövőre.

A Burgman 125 és Burgman 200 fehér, ezüst és fekete színben választható, míg az Address királykék és sötétkék illetve fényes fehér színben érhető el 2020-tól.

IMG_2952

Továbbra is élnek kedvező ajánlataink, így a Suzuki motorok megbízhatóságát hirdetve, akár 5 év garanciával is megvásárolhatod kedvencedet, valamint a Suzuki motorkerékpárok most rendkívül kedvező finanszírozás mellett, akár 0 % induló THM mellett, 20% önerőtől, maximum 60 hónapos futamidővel is elérhető. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot!