V-STROM 650 ABS

KALANDRA SZÜLETETT, BÁRMERRE IS JÁRSZ VELE

Nem kell kompromisszumokat kötnöd! A Suzuki méltán népszerű 650-es modellje (DL 650 vagy V-STROM 650) nem fog cserben hagyni! Legyen szó mindennapi ingázásról, vagy kalandos túrákról, egy V-STROM garantáltan jó választás! Kényelmes kialakítása, megbízható motorja igazi élménnyé teszi a motorozásodat minden nap! Ne hagyd otthon utasodat sem, két személlyel is megállja a helyét a kanyargós szerpentinen!

Szereted az egyedi felszereltségeket? Számos eredeti kiegészítő közül választhatod ki, mitől lesz a te motorod valóban különleges!

Akár már 20% önerőtől azonnal elvihető készletes választékkal, motor beszámítási lehetőséggel, sőt TESZTMOTORRAL is várunk!

Kíváncsi vagy a konkrét lehetőségekre? Ne várj tovább, beszéljünk róla!

Ne hagyd ki aktuális ajánlatunkat! Turbózd fel motorod kedvezményes kiegészítő csomagokkal!
A csomagban minden olyan kiegészítőt megtalálsz, amellyel bátran vághatsz neki a több napos túráknak!

 

 

 

 

 

ÁRLISTA

 

*A képen látható motorok illusztrációk. A hirdetés nem számít ajánlattételnek. Az elírásokért felelősséget nem vállalunk, a tévedés jogát fenntartjuk. A képen extraként választható felszerelés is látható. A megjelenített színek megközelítőleg tükrözik a valódi színeket. A feltüntetett opcionális tartalom felár ellenében rendelhető meg. Részletes információkért keresse fel márkakereskedésünket.