BURGMAN STREET 125EX

Vagány stílust és gazdaságos közlekedést teremt az ÚJ BURGMAN STREET 125EX, amely modern megjelenést, nagyrobogókra jellemző kényelmet és minden eddiginél takarékosabb erőforrást biztosít.

A BURGMAN STREET 125EX kényelmesen irányítható és kiválóan manőverezhető. Az ülésmagasságot és a lábtartás rugalmas pozícióit úgy alakították ki, hogy az szinte minden motoros számára előnyös legyen, a nyújtott lábtartás pedig a hosszabb utazások alkalmával biztosítson maximális kényelmet.

A könnyű váz és az optimalizált felfüggesztés sportosabb kezelhetőséget nyújt, miközben az alumínium kereken futó DUNLOP D307 N abroncsok hozzájárulnak a megfelelő tapadáshoz. A biztonságos irányítást és a menetstabilitást fokozó funkciók közé tartozik a kombinált fékrendszer, amely a bal oldali fékkar működtetésekor a fékezőerőt az első és a hátsó kerekekre osztja el, ezáltal kiegyensúlyozottabb fékezést biztosítva. A stabil első fékerőről, a 190 mm átmérőjű tárcsafék gondoskodik.

A BURGMAN STREET 125EX az első robogó, amelyben a Suzuki Eco Performance Alpha (SEP-α) technológiát alkalmazzuk. Az üzemanyag-takarékos és csendesebb városi működés az Engine Auto Stop-Start (EASS) funkcióval valósul meg.

 

 

 

ÁRLISTA

 

*A képen látható motorok illusztrációk. A hirdetés nem számít ajánlattételnek. Az elírásokért felelősséget nem vállalunk, a tévedés jogát fenntartjuk. A képen extraként választható felszerelés is látható. A megjelenített színek megközelítőleg tükrözik a valódi színeket. A feltüntetett opcionális tartalom felár ellenében rendelhető meg. Részletes információkért keresse fel márkakereskedésünket.