Aprilia Tuono 125

 

Egyedüli izgalom két keréken

Az új, könnyű és dinamikus Aprilia Tuono 125 a tökéletes választás azoknak a kezdő motorosoknak akik a nagy teljesítményre és a merész megjelenésre vágynak. Az Olaszországban tervezett és gyártott motor a szilárd megjelenésének, a remek futóművének és az erőteljes dinamikájának köszönhetően valóban egy kiemelkedő motorkerékpár lett.

 

 Ajánlatkérés                          Elérhető készlet

 

Stílus
A sportos Aprilia 125 palettát teljesen átdolgozták, és a teljesítményt, a kivitelt, a bitonságot és az alapfelszereltséget egy teljesen új szintre emelték.

Euro 5
Az új motorkerékpárt egy új, négy szelepes, folyadékhűtéses, egy hengeres motor hajtja, amely garantája az izgalmakat egy kezdő versenyző számára is. Az új modellek pedig már Euro 5 tanusítvánnyal is rendelkeznek.

Alváz
Az Aprilia Tuono 125 egy igazi műalkozás a tiszta alumíniumból készült vázával. Az  Racing Team tapasztalatával és szakértelmével előtérbe helyezte  a stabilitást, a sebességet és a kezelhetőséget. 

Kényelem
A motor a saját kategóriájában a legnagyobb üzemanyagtartály-kapacitással rendelkezik: 14,5 literrel. Az opcionális extrák közé tartozik az USB port és a Quick Shift elektronikus átvitel.

 

 

Aprilia motorok árlista letöltése

 

 

*Az árak a regisztrációs adót és a forgalomba helyezés költségeit nem tartalmazzák! Regisztrációs adó 81cc-125cc: 50.000 Ft; 125cc-500cc: 85.000 Ft.