APRILIA RSV4 1100 Factory

 

A domináns Superbike

Az RSV4 1100 Factory sokkal több mint egy egyszerű motor! Egy lelkes projekt csúcspontja ahol a rendelkezésre álló legjobb technológiát alkalmazva elérték a magasabb aerodinamikai hatékonyságot, a 217 lóerőt és a minden eddiginél nagyobb nyomatékot. Mindezt összehangolva az Aprilia vázzal, melynek célja, hogy felvigye a pulzusát abban a pillanatban, amint ránéz.

 

 Ajánlatkérés                                  Elérhető készlet 

 

Az Aprilia RSV4 ismét megtette a látszólag lehetetlent: tovább növelte a hatékonyságot az aerodinamikai szárnyakkal, a kétrétegű burkolattal, a fordított lengőkarral és az új elektronikai csomaggal.  Ez a motor, világszerte bebizonyította már az erejét a különböző teszteken és igazi bajnokként tekinthetünk rá! 

 

Stílus

A motor oldalán található szárnyak beépültek a kettős burkolatba. Az Aprilia Racing mérnökei szoftverek segítségével elemezték ki a motor hatékonyságát, és szigorú teszteknek vetették alá mind a közúton, mind a versenypályán. Az eredmény egy olyan modell, amely még nagyobb stabilitást, aerodinamikát és teljesítményt nyújt, mint valaha.

Motor

A legújabb RSV4 modellek mindegyike ugyanazzal az 1100 köbcentis motorral működik, amely az első nagyteljesítményű keskeny V4 hengeres. Könnyű, kompakt és akár 125 Nm nyomatékot is képes elérni. A lóerő továbbra is lenyűgöző hiszen a 217 LE még az Euro 5 kritériumnak is megfelel!

 

Aprilia motorok árlista letöltése

 

 

*Az árak a regisztrációs adót és a forgalomba helyezés költségeit nem tartalmazzák! Regisztrációs adó 81cc-125cc: 50.000 Ft; 125cc-500cc: 85.000 Ft.