Aprilia RS 125

 

Megtaláltad életed első sportmotorját

A motorkerékpár amely megtestesíti az Aprilia sportos dinamikáját a megújult technológiát, formatervezést és mégis hű maradt történelméhez, az adrenalin-t generáló karakteréhez. Az Aprilia RS 125 a stílus és az erő mámorító koncentrációja, és bár kialakítása valamint alkatrészei egyre jobban a szakértő versenyzők kedvence, úgy gondoljuk, hogy a fiatal újoncok számára is tökéletes kerékpár. 

 

 Ajánlatkérés                                  Elérhető készlet

 

Stílus
Külseje a fiatal versenyzőket megcélzó sportmotorokra hajaz, de ugyanolyan rendkívüli lendületet és dinamikus izgalmakat hoz az utcára is.

Euro 5
Az új Aprilia RS 125, az Euro 5-nek megfelelő dobogó szívvel most még nagyobb teljesítményre képes mint valaha. Négyszelepes elosztó, folyadékhűtéses egyhengeres motoja tagadhatatlanul egy fáradhatatlan és modern stílust biztosít.

Alváz
Kiváló futóművével, szilárd kialakításával és erőteljes motorjával az Aprilia RS 125 valóban egyedülálló kombináció, amely kiemelkedő stabilitást és kezelhetőséget biztosít mind a pályán, mind az utakon.

Kényelem
Az Aprilia RS 125 rögzítők helyzetét 18 mm-rel megemelték a magasabb fokú kényelem érdekében, anélkül, hogy feláldozták volna a sportos helyzetekben is jól ismert ülési pozíciót.

Aprilia motorok árlista letöltése

 

 

*Az árak a regisztrációs adót és a forgalomba helyezés költségeit nem tartalmazzák! Regisztrációs adó 81cc-125cc: 50.000 Ft; 125cc-500cc: 85.000 Ft.