Aprilia RS 660

 

Fedezd fel jövőt

Tiszteletben tartva a régi hagyományokat, melyek híresek az innovációról és az egyediségről született meg a jövő elképzelése! A sportos megjelenésével és a lenyűgöző kortárs vonalaival az RS 660 modell a felejthetetlen pályaélményt hozta el az utakra. Egyedülálló kialakítása, karcsú és mozgékony megjelenése egy könnyű és kompakt motorkerékpárt alkot. Különös tekintettel a biztonság és a nagy sebesség harmóniájára alkották meg a szórakoztató és egyben kellemes vezetési élmény megfelelő partnerét.

 

 Ajánlatkérés                                                 Elérhető készlet

 

Az Aprilia RS 660 modellt eredetileg a versenypályákra fejlesztették ki, majd a közutakon finomhangolták. Az APRC rendszer egy fejlett elektronikus vezérlési megoldás amely biztosítja az összhangot az utak biztonsága és a pályán elért nagyobb teljesítmény között. 

Az RS 660 modellt számos tartozék és kiegészítő befogadására tervezték, melynek nem csak a teljesítményt, a stílust és a kényelmet szolgálják, hanem lehetővé teszik, hogy a tulajdonosuk kifejezzék a saját személyiségüket.

 

 

Aprilia motorok árlista letöltése

 

 

*Az árak a regisztrációs adót és a forgalomba helyezés költségeit nem tartalmazzák! Regisztrációs adó 81cc-125cc: 50.000 Ft; 125cc-500cc: 85.000 Ft.