MOTO GUZZI V85 TT

Évjárat: 2024
Km. óra állás: 1 km
Ár: 4 799 000 Ft

A visszafogott és városi Moto Guzzi V85 Strada tökéletes megoldás a mindennapi ingázáshoz vagy a város elhagyásához, hogy messzebbre merészkedjen felfedezni. Jó kezekben lesz az 5 collos TFT vezérlőpanellel, amellyel könnyedén kezelheti a három vezetési módot a Sport, Road és Rain beállításokkal, amelyek minden körülményre optimális megoldást kínálnak. Van egy praktikus USB-aljzat is, amely alapkészletben található, és számos további kiegészítő közül választhat. Kényelmes kalandmotoros pozíciója és az alumíniu felnik pontossága közúti futófelületű gumiabroncsokkal gondoskodik arról, hogy azonnal jól érezze magát. RENDELHETŐ fekete és szürke színekben! Ára akciós (4.999.000,- Ft helyett). Az ár nem tartalmazza a reg. adót és a forgalomba helyezés költségét. Autó-motor beszámítással! További kérdésekkel keressen bizalommal telefonon.

Finanszírozás: 20%-tól elvihető
Finanszírozás típusa CASCO-val: Lízing
Okmányok jellege: Érvényes magyar okmányokkal
Km. óra állás: 1 km
Kivitel: Túraenduro
Henger-elrendezés: V
Hűtés: Lég
Hajtás: Kardán
Állapot: Normál
Garancia: 3 év
Üzemanyag: Benzin
Munkaütem: 4
Hengerek száma: 2
Teljesítmény: 59 kW, 80 LE
Szín: Fekete
Saját tömeg: 230 kg
Széria felszereltség: 12 V rendszer, ABS (blokkolásgátló), DTC, dupla tárcsafék elöl, fedélzeti computer, fordulatszámmérő, kézvédők, ködlámpa, középsztender, lábtartó, plexi, tárcsafék hátul, tempomat, xenon fényszóró, autóbeszámítás lehetséges, garanciális, motorbeszámítás lehetséges, 20%-tól elvihető.
Extra felszereltség: 12 V rendszer, ABS (blokkolásgátló), DTC, kézvédők, ködlámpa, középsztender, lábtartó, plexi, xenon fényszóró.
Telefonszám: (+36) 70/3777350, (+36) 1/2560036
Cím: 1173 Budapest, Hajdúcsarda u. 10.
E-mail: info@motorcentergyulai.hu
dokumentumok:

Ide kattintva tekinthető meg: Adatvédelmi nyilatkozat.