Vezetéstechnikai tréning ajándékba

Elindult a BRR School - motoros iskola! Most minden ÚJ motor vásárlása esetén vezetéstechnikai tréninget adunk ajándékba!

unnamed

Bódis Ricsi, gyorsasági motorversenyző idén elindította motoros iskoláját. A versenypálya meghódítása után (közben) célja a közúti motorozás biztonságosabbá tétele.

Sajnos a szezon indulásával mindig visszatérő probléma a sok motoros baleset. Az évek alatt megszerzett kétkerekű rutin nem minden közúti helyzetre ad megoldást. A megoldás a helyes technikák elsajátítása, és annak magabiztos alkalmazása.

unnamed_3

Ricsi technikai tudása, és tapasztalata egy olyan egyedülálló tematikát eredményezett, mely a kezdőknek, és haladóknak is tartogat újdonságot. Kedves, közvetlen, és természetesen igazi "motoros" személyiségének köszönhetően tréningjei hatékonyan, és jó hangulatban zajlanak. Az oktatáson saját motorral lehet résztvenni, helyszín a Kakucsring.

A Motor Center Gyulai elkötelezett híve a biztonságos motorozásnak. Hiszünk benne, hogy a motorozás élménye úgy lesz teljes, ha határtalan kalandok után mindig épségben érünk haza Szeretteinkhez!

Célunk, hogy az új motor vásárlása egy olyan vezetéstechnikai tréninggel párosuljon, mely a tulajdonosnak magabiztosságot, és biztonságot  nyújt a közutakon. Ricsi tudása, személyisége, és saját iskolája méltó partnere lesz a jövőben a Motor Center Gyulainak.

 

2020.06.12-től minden ÚJ motor vásárlása mellé ajándékba adunk egy 35.000 Ft értékű vezetéstechnikai tréninget a BRR motoros iskolába!

A kuponok száma limitált, az akció kezdetét követően csak az első 50 ügyfelünknek tudjuk biztosítani az ajándékot! Szalonunk összes forgalmazott márkájára érvényes, 0 km-es, új motorkerékpárokra.

bólya

 

Tegyünk együtt a biztonságos közlekedésért, élvezzük a motorozás élményét felkészült technikai tudással!

unnamed_1

Olvass többet a BRR motoros iskoláról!

Kattints!

unnamed_2

Nézd meg ÚJ motor kínálatunkat!

Kattints!