Óriási készletkisöprés! - Nyílt napok az MC-ben!

nyiltnap

 

Új modellek azonnali készletről, és egyedi kedvezményekkel!

 

Vásárold meg új motorodat azonnali készletről és egyedi, kihagyhatatlan kedvezményekkel a Motor Center Gyulai nyílt napokon!!

2021. szeptember 17-18.
(péntek - szombat)

Hogy milyen kedvezmények? Ezt döntsd el Te! Árengedmény az üzembehelyezési díjból, a következő szervizből vagy a kiegészítőkből? Válaszd ki Te, hogy melyik hangzik jobban!

  ÉRDEKELNEK A RÉSZLETEK

 

A nyílt napokon részvevő márkák:

Suzuki motorok

Aprilia motorok

Keeway motorok

Niu-logo-02

 

Piaggio motorok

Vespa motorok

Tedd próbára a kiszemelt motort! Tesztelési lehetőséggel, kedvezményekkel, meghosszabbított nyitvatartással és jó hangulattal várunk minden érdeklődőt!

 

Biztosítsd be a helyed most! Regisztrálj be előre és menj biztosra! 

  REGISZTRÁCIÓ

 


KIEMELT AJÁNLATOK - 50 ccm-től az 1340 ccm-ig


Suzuki motorok

A városi robogóktól és a V-STROM motoroktól kezdve egészen a 1340 ccm-s Hayabusa-ig várjuk a Suzuki márka kedvelőit! Készletünkben a korábbi 2020-as és az új 2021-es modellekkel is találkozhatsz!

  AKTUÁLIS KÉSZLET 

 

 

Aprilia motorok

Fedezd fel az Aprilia motorok világát a Motor Center Gyulai nyílt napokon! Készletünkön találkozhatsz többek között a versenypályákra tervezett RS 660 modellel, vagy növeld a hatékonyságot az új RSV4 1100 modellel! Ráadásul most mindegyik modellre egyedi kedvezmény jár!

  AKTUÁLIS KÉSZLET 

 

Keeway motorok

Keeway robogók azonnali készletről a könnyed városi közlekedés érdekében! Válaszd ki a hozzád leginkább illő modellt és vidd haza akár néhány napon belül. Másik, erősebb Keeway modell érdekel? Gyere el nyílt napunkra és nézzük meg mikor lehet a Tiéd a kiszemelt modell! A nyílt nap során nemcsak a készleten lévő modellekre de az új rendelésekre is érvényes az egyedi kedvezmény!

  AKTUÁLIS KÉSZLET 

 

Piaggio motorok

A széles lábtartó, a kényelmes ülés, a világos műszerfal és a könnyed irányíthatóság mind-mind garantálják a Piaggio modellek kényelmét. A mindennapok praktikumát pedig a zárható kesztyűtartó és az ülés alatti tárolótér szolgálja. Vásárold meg új városi robogódat most azonnali készletről!

  AKTUÁLIS KÉSZLET 

 

Vespa motorok

Az utánozhatatlan és egyedi olasz stílus a Motor Center Gyulaiban. Tapasztald meg Te is a Vespa ételérzést és válaszd ki késletről a kedvenc modelledet.

  AKTUÁLIS KÉSZLET