MOTO GUZZI V85 TT

Évjárat: 2024
Km. óra állás: 1 km
Vételár: 5 000 000 Ft

A V85 TT Guardia d'Onore-ból mindössze 1946 darab létezik. Miért 1946? Mert abban az évben kezdődött a tartós kapcsolat a Mandello Eagle és a Reggimento Corazzieri vagy Cuirassiers Ezred, az olasz elnök híres díszőrei között. Ez volt az Olasz Köztársaság megalapításának éve is. Ennek a fontos együttműködésnek a 75 éve előtt tisztelegve minden Guardia d'Onore V85 TT egyedi sorozatszámmal rendelkezik, amely 1-től 1946-ig terjed a kormányemelőn. Elegáns fekete fényezést kapott és az első sárvédőn, az üzemanyagtartályon, az oldalsó paneleken és a szélvédőn található fehér grafika kombinációjával. Alapfelszereltsége magában foglalja a középsztendert, a motorvédőket, a megnövelt túraszélvédőt és a kiegészítő LED-lámpákat. Kérésre oldaltáskával is felszerelhető. Minden szerencsés tulajdonos kap egy speciális mappát is, amely egy postabélyegzővel ellátott gyűjtői bélyeget tartalmaz, amelyet 2021-ben bocsátott ki az olasz kormány a Moto Guzzi századik születésnapja alkalmából. RENDELHETŐ! AKCIÓS (eredeti ára 5.200.000,-). TESZTVEZETÉSI LEHETŐSÉGGEL IS VÁRUNK! Az ár nem tartalmazza a reg. adót és a forgalomba helyezést. Autó-motor beszámítással! További kérdésekkel keressen bizalommal telefonon.

Finanszírozás: 20%-tól elvihető
Finanszírozás típusa CASCO-val: Lízing
Okmányok jellege: Érvényes magyar okmányokkal
Km. óra állás: 1 km
Kivitel: Túraenduro
Henger-elrendezés: V
Hűtés: Lég
Hajtás: Kardán
Állapot: Normál
Garancia: 3 év
Üzemanyag: Benzin
Munkaütem: 4
Hengerek száma: 2
Teljesítmény: 56 kW, 76 LE
Szín: Fekete
Saját tömeg: 230 kg
Széria felszereltség: 12 V rendszer, ABS (blokkolásgátló), DTC, dupla tárcsafék elöl, fedélzeti computer, fordulatszámmérő, kézvédők, ködlámpa, középsztender, lábtartó, plexi, tárcsafék hátul, tempomat, xenon fényszóró, autóbeszámítás lehetséges, garanciális, motorbeszámítás lehetséges, 20%-tól elvihető.
Extra felszereltség: 12 V rendszer, ABS (blokkolásgátló), DTC, kézvédők, ködlámpa, középsztender, lábtartó, plexi, xenon fényszóró.
Telefonszám: (+36) 70/3777350, (+36) 1/2560036
Cím: 1173 Budapest, Hajdúcsarda u. 10.
E-mail: info@motorcentergyulai.hu
dokumentumok:

Ide kattintva tekinthető meg: Adatvédelmi nyilatkozat.